14 oktober 2020 | Rob Meeuwessen

Mondmasker verplicht? Dan wel in style

Nu we tijdelijk weer in een lockdown terecht zijn gekomen en mondmaskers verplicht worden gesteld door de regering is het tijd voor merken om de marketingmachine aan te zwengelen. Slim, als fan van je favoriete merk loop je natuurlijk liever met mooi gekleurd masker in de rondte dan zo’n standaard blauw-wit ding.

Specialized stuurden ons een aantal van zijn nieuwe mondmaskers toe. Voor 4,90 bestel je ze op specialized.com of haal je ze bij de retailer om de hoek. Ook in de winkels geld: mondmasker verplicht, dus je kunt er direct gebruik van maken.


Handig ook, wanneer je gaat fietsen in de kou. Of als je ambities hebt om een bank te overvallen.

Voor veel kledingmerken was het al een mooie manier om hun steentje bij te dragen aan het mondmasker tekort wat tijdens een eerste lockdown dreigde. Zo kun je mooie maskers bestellen van  Giordana of Bioracer.

 

Ook Steven Kruiswijk kan wel een steuntje in de corona-vrije rug gebruiken. Jumbo Visma mondmaskers zijn te bestellen in de fanshop. De renner van de zwart-gele formatie moest eerder deze week de Giro verlaten na een positieve corona test.

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Één reactie op “Mondmasker verplicht? Dan wel in style

  • Ik fiets meestal niet door de supermarkt dus een mondmasker voor op de fiets ook niet nodig. Bovendien totaal onzinnig. Op de weg zijn veel grotere gevaren dan corona. (Loonwerkers bijvoorbeeld)

Geef een reactie

Inloggen