2 oktober 2020 | Michael Kerkhof

Rapha steekt de renners van EF Pro Cycling in het nieuw

Opvallen is geen probleem de komende weken voor de renners van EF Pro Cycling. De renners rijden hun koersen normaal gesproken in het roze, maar zullen tijdens de Giro te herkennen zijn aan heel veel andere kleuren…

Rapha heeft in samenwerking met Palace Skateboards de nieuwe kleding ontworpen. Er zit wel een idee achter, want de Giro is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan het roze van de leiderstrui, en niet het roze van de wielerploeg EF Pro Cycling. Door het verleden van wielerploeg EF te combineren met het skatemerk Palace is er dit ontwerp uit de koker gerold. Opvallend? Ja. Mooi? Dat moet je zelf invullen…

De kleding komt in een gelimiteerde opgave uit. Het omvat de Pro Team Aero Jersey, Pro Team Bib Shorts en heel veel andere zaken als sokken, handschoenen en etenszakjes. Niet alleen de kleding krijgt een nieuw kleurtje, ook de fietsen SuperSix EVO, SystemSix en SuperSlice tijdritfiets komen er anders uit te zien. Dat geldt overigens ook voor de POC-brillen en -helmen.

Bekijk hieronder de eerste foto’s.


Lawson Craddock in zijn nieuwe kleding (en gepimpte fiets).

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen