18 september 2020 | fietsredactie

Fiets Podcast #13: Gravel en ‘Crosse met Gosse’ (en Rob)

De Tour is nog niet eens afgelopen en het was bijna dertig graden deze week, toch nemen we nu al een podcast op over de herfst en de winter. Of eigenlijk vooral over de cross en gravel. Te gast zijn crosser Gosse van der Meer en Fiets-redacteur Rob Meeuwessen.

Gosse vertelt honderuit over zijn leven als ‘individueel sporter’, hoe hij met persoonlijke sponsors de wereld over gaat om te doen wat hij het liefste doet – crossen. We hebben het over het aanstaande crossseizoen en de toekomst van gravel. Shimano legt de GRX-groep uit, je hoort wat de Strade Bianche Achterhoek is en columnist Peter Winnen vertelt over solo fietsen.

De podcast is te beluisteren via alle grote streamingdiensten als iTunes, Spotify of gewoon via de widget hieronder.


Check vooral ook het YouTube kanaal van Gosse even, mooie gast om te volgen: https://www.youtube.com/channel/UCdoNc6kXeEvD_njXwOUD68Q

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen