10 september 2020 | fietsredactie

Alles over de Giro en Vuelta in één editie van Procycling

De Tour de France is nog lang niet klaar, maar de Giro d’Italia staat al voor de deur. Omdat de Giro overlapt met de Vuelta a España is er besloten om ze te bundelen in één editie. Wat staat er allemaal in?

Steven KruijswijkOp de cover pronkt Steven Kruijswijk, de man die door een schouderblessure niet van de partij is in de Tour maar nu mikt op een goede Giro. Wij hebben de renner van Jumbo-Visma gesproken, hij gaat er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten in Italië. Diezelfde ambitie heeft Wilco Kelderman, met wie wij een rondje gingen fietsen door het Limburgse heuvellandschap.

Verder aandacht voor alle potentiële hoofdrolspelers, smaakvolle achtergrondverhalen, routeschema’s en routeprofielen van beide rondes, het ploegenoverzicht en uitgebreid aandacht voor Pieter Weening, Mikel Landa, Geraint Thomas, Richard Carapaz en Jetse Bol.

Bestellen doe je hier voor maar €6,95!

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen