8 september 2020 | Michael Kerkhof

Rudy Project Cutline, de bril van Landa en Poels

De Tour de France is al twee weken onderweg en Bahrain-McLaren hebben we nog niet veel van voren gezien. Dat is jammer, want de kleding van Bahrain-McLaren ziet er als om door een ringetje te halen uit. Zo ook de opvallende bril van Rudy Project.

Mikel Landa zullen we de komende weken ongetwijfeld vaker van voren zien en natuurlijk hopen we ook dat Wout Poels op tijd is hersteld van zijn ribblessure, want dan kunnen we de mooie kleding weer aanschouwen. Het opvallende shirt is gemaakt door het Britse Le Col, de schoenen zijn van Sidi en de bril plus helm is van het Italiaanse Rudy Project.

Lees ook

Drie zonnebrillen om de show mee te stelen

Wij mochten eerder dit jaar al de Cutline uitproberen. “De Cutline heeft verstelbare neus- en oorpootjes en een polycarbonaat lens. Dáár zit ook direct een unieke eigenschap, want met de Cutline hoef je niet meer te hannesen om de lens uit het frame te krijgen. Door simpelweg het knopje ingedrukt te houden kun je makkelijk de lens uit het frame schuiven. Simpel bedacht, maar wel heel erg handig. De lens heeft vier ventilatiegaten en ook op het frame zitten er nog vier gaten in totaal. Dat merk je ook tijdens het fietsen”, schreven we eerder. 

Nu heeft de Cutline in verband met de Tour een nieuwe uitvoering gekregen, niet geheel verrassend in de kleuren van Bahrain-McLaren. Soms lijkt het er wel op of Bahrain-McLaren met meerdere brillen rijdt, maar dan is het toch echt de Cutline, die door het verwijderbare frame in vier varianten te ‘maken’ is. Bekijk hieronder de foto’s maar.

Meer informatie vind je op de site van Rudy Project.

Rudy Project Cutline Rudy Project Cutline Rudy Project Cutline Rudy Project Cutline

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Rudy Project Cutline, de bril van Landa en Poels

  • Kunnen de glazen bij deze ook op sterkte? Ik vind de website van Rudy echt totaal onoverzichtelijk en niets-zeggend hierover. Het lijkt allemaal wel te kunnen, maar details kan ik niet vinden. Ook niet waar ik hem dan zou kunnen kopen, trouwens

Geef een reactie

Inloggen