18 augustus 2020 | Michael Kerkhof

Strava heeft weer een kleine aanpassing doorgevoerd

Strava is aardig aan het doorontwikkelen. Ging onlangs al onder anderen het maken van routes en segmentklassementen achter een betaalmuur, nu heeft Strava een nieuwe feature in het leven geroepen voor Premium-gebruikers.

Het was al mogelijk om doelen te stellen, denk bijvoorbeeld aan het rijden van 5.000 kilometer in een jaar, maar nu is het ook mogelijk om niet per se de afstand als hoofddoel te hebben, maar om het aan de tijd of hoogte te linken. Voor onder anderen het fietsen, hardlopen en zwemmen is het nu mogelijk om wekelijks, maandelijks of jaarlijks een doel te stellen voor een bepaalde afstand, tijd of hoogte.

Wil je binnen een week tijd de Everest Challenge voltooien? Stel dan je doel in en je kunt je vooruitgang bekijken. Eén voordeel: vanaf nu kijkt niet iedereen meer mee naar wat je zelf voor doelen stelt, want het is mogelijk om het af te schermen. Voorheen verscheen er in de feed bij alle volgers een melding. Klein bier, maar wel grappig.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen