6 augustus 2020 | fietsredactie

Fiets Podcast #11: Met Maarten Ducrot over de akelige actualiteit van vallen

De afgrijselijke val van Fabio Jakobsen in Polen was níet de aanleiding voor deze podcast. Op de middag dat het gebeurde zaten Edwin Haan, Maarten Ducrot en Benjamin de Bruijn om tafel om te praten over vallen en veiligheid. Pas bij thuiskomst bleek hoe akelig actueel dat onderwerp nu is.

Nadat we veiligheid, de angst om te vallen, valpreventie en opstappen na een valpartij hadden besproken, hebben we een tweede opname gemaakt. Daarin hebben Maarten en Benjamin het over de val van Jakobsen. In deze elfde aflevering van de Fiets Podcast hoor je eerst dat gesprek en daarna onze oorspronkelijk podcast over vallen en veiligheid.

Beluister de podcast hieronder, of via iTunes of Spotify. Op ons Podbean account vind je alle podcasts uit de serie, kun je ze nog eens terugluisteren.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen