29 juli 2020 | Michael Kerkhof

Vlieg met Alé mee naar de regenboog-rainbow

Zoek zaterdag tijdens de Strade Bianche niet naar de lichtblauwe kleuren van Movistar, want kledingsponsor Alé heeft in samenwerking met de Spaanse ploeg een nieuw shirt gemaakt. Een regenboog-editie, en dat heeft voor zover wij weten niets te maken met de Pride Week, maar is een uit de hand gelopen winactie van het Italiaanse merk.

Alé riep creatievelingen op om gedurende de lockdown een ontwerp te maken met de insteek ‘teken het shirt van de kampioenen’. Meer dan 400 inzendingen kregen Alé en Movistar gezamenlijk binnen, waarvan het design van Loris Gobbi uiteindelijk de meeste stemmen kreeg. Zaterdag rijden de renners ermee tijdens de Strade Bianche, waarna het onder de hamer gaat en de opbrengsten gaan naar twee goede doelen.

Over smaak valt uiteraard te twisten, maar hoe langer je ernaar kijkt hoe beter het er uit gaat zien…

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen