23 juli 2020 | Michael Kerkhof

Geef jezelf (of iemand anders) een compliment met de sokken van Ingeklikt

Het Nederlandse merk Ingeklikt heeft al allerlei leuke fietskleding voor dames op voorraad, maar aan sokken ontbrak het nog. Je raadt het al: vanaf nu is het ook mogelijk om met Ingeklikt-sokken te rijden.

De collectie is namelijk uitgebreid met twee paar sokken, zo laat het merk weten. ‘Opvallend, kleurrijk en vrouwelijk’, zo omschrijft Ingeklikt de nieuwe sokken. “Onze sokken zijn méér dan een paar supercomfortabele, kleurrijke dingen aan je voeten. Het zijn complimenten.”

Klinkt leuk, maar wat bedoelt Ingeklikt daar eigenlijk mee? Nou, het concept is best grappig. De rode sokken zijn bedoeld als compliment voor de draagster; als je in de spiegel kijkt kun je alleen zelf de tekst lezen. Als je het leuk vindt om een compliment te geven aan de renster achter je, dan haal je de donkerblauwe sokken in huis. Diegene die in je wiel zit leest dan de tekst ‘Wat ben je mooi’.

Check de site van Ingeklikt om ze te bekijken of te bestellen.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen