14 juli 2020 | fietsredactie

Continental GP 5000 met cream wall

Continental maakt speciaal voor de Tour de France een ‘cream sidewall’ uitvoering van de Grand Prix 5000. Vanaf nu te koop via de conti-site en bij fietsenwinkels voor een adviesverkoopprijs van 69,90 euro.

De band krijgt de officiële naam ‘Grand Prix 5000 TdF LTD 2020’. Qua specificaties is hij precies hetzelfde als de gewone zwarte clincher uitvoering, dus met de BlackChili compound en een Vectran breakerlaag tegen lekrijden. Je gaat de GP5000 ook in de Tour terugzien op de fietsen van Team Ineos, Team Movistar, Bahrain-McLaren, Groupama–FDJ, Team Sunweb and Arkea-Samsic.

Deze versie is alleen beschikbaar in een 25 millimeter breedte, met 330tpi. Het gewicht komt op 225 gram. Meer info via: conti-bicycletires.com.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen