10 juli 2020 | fietsredactie

Fiets Podcast #10 staat online!

Heel Nederland is gaan fietsen sinds de coronacrisis. De racefietsen gingen als warme kadetten over de toonbank, de fietspaden waren overvol. Dat vinden we bij Fiets natuurlijk erg goed nieuws. In deze podcast bespreken host Benjamin de Bruijn, Bruno Bobbink (Fietsbenen) en hoofdredacteur Edwin Haan hoe je begint als wielrenner en alles wat er de afgelopen tijd gebeurde in onze fietsbubbel.

In het tweede seizoen van de Fiets Podcast sluit Shimano aan als sponsor. Elke aflevering gaan we langs in Mechelen om bijgepraat te worden over de producten van Shimano. Ook nieuw: bellen met Léon van Bon over de laatste fiets die hij getest heeft. Én we sluiten af met een column, dit keer van profrenster Ellen van Dijk.

Luisteren kan via de player hierboven, maar ook via veel andere bekende podcast apps (iTunes, Spotify). Op ons Podbean account vind je alle podcasts uit de serie, kun je ze nog eens terugluisteren.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen