26 juni 2020 | Michael Kerkhof

Fiets 07 ligt nu in de winkel; dit staat er allemaal in!

Vandaag ploft de nieuwste Fiets bij jou in de brievenbus of op de deurmat. Ook voor niet-abonnees (ja, ze bestaan) is het vanaf nu mogelijk om de nieuwste editie te lezen. Ga snel naar de winkel of bestel het magazine online, want dit staat er allemaal in.

In Fiets 08 lees je natuurlijk alles over de nieuwe Trek Émonda SLR9. Maar we hebben meer fietsen getest. Toen heel de wielerwereld nog bezig was met veldrijden, waren onze redacteuren al in Nice om ‘Tourfietsen’ te testen. Zoals bekend gaat de Tour niet in juli door maar is het opgeschoven. Desalniettemin willen wij jullie deze racers absoluut niet onthouden, dus lees je in het blad alles over de Giant Propel Advanced Pro 1 Disc, Cervélo S3 Ultegra Di2 Disc en Cannondale System Six Ultegra. Fietsen die we (hopelijk) straks bij de grote mannen in beeld zien.

Bomvol magazine

Mountainbikes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Daarom hebben wij twee topfully’s uitgeprobeerd: de Specialized Epic en Cannondale Scalpel Hi-Mod. Verder hebben wij acht betaalbare sets MTB-wielen getest, lees je alles over gravelbanden en heeft Léon van Bon een leuk stuk geschreven over de Bianchi Infinito CV, die hij even mocht lenen van Jumbo-Visma-renner Christoph Pfingsten.

En verder? Laten wij drie beginners aan het woord, lees je natuurlijk weer alle columns en kom je erachter of het mogelijk is om zonder vlees de top van de wielersport te bereiken. Oud-prof en vegetariër Maarten Tjallingii en Karin Lambrechtse (voedingscoach bij Jumbo-Visma) leggen het je uit. Ook leuk: een interview met een openhartige Fabio Jakobsen over training en voeding. De Nederlands kampioen draagt het hart op de tong en dat leverde een geinig gesprek op.

Kortom: bestel de gids nu hier voor €6,95 of haal hem in de winkel, zodat je lekker in het zonnetje kunt genieten van jouw favoriete tijdschrift.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen