12 juni 2020 | Rob Meeuwessen

Voel je Vlaams met de 100% BWF-collectie.

BWF, de afkorting van de Brabantse wielerfederatie. Maar ook de afkorting van de Belgian Waffle Ride. Want nee, 100% heeft geen collaboratie met de Brabantse scheurneuzen. Wel met één van de bekendste gravelraces die Amerika rijk is.

De Belgian Waffle Ride is een event bestaande uit drie wedstrijden in Asheville, Cedar City en San Diego. Ritten van dik 200 kilometer waarbij grofweg een kwart bestaat uit getimede secties. Een soort gravel-rally dus. Mooi, maar meer dan een handvol verdwaalde Hollandse expats (en Lars Boom) zullen er niet aan de start verschijnen.

Dit nieuwsbericht is dan eigenlijk ook vooral bedoeld voor mensen met een voorliefde voor Vlaanderen of inwoners uit deze regio. Ben je straf genoeg om in een kledingset van de Belgische selectie te mogen acteren. Dan wil je zo’n bril. Een 100% cockpit met vlag en Vlaamse leeuw inclusief! Je bestelt de 100% BWF-collectie bestaande uit de Speedcraft, S3 en Hudson brillen nu bij de dealer.

Meer informatie: 100percent.com

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen