9 juni 2020 | Michael Kerkhof

Nieuw kleurtje voor de Isaac Meson Disc

De Meson Disc van Isaac is er al een tijdje in het ‘olijfgrijs’, maar als je van plan bent om nu de carbon racefiets te kopen krijg je er ook de optie ‘navy blue’ bij. Volgens het Limburgse bedrijf is het resultaat ‘verbluffend’, en we moeten inderdaad toegeven dat het er wel kek uitziet.

De Isaac Meson Disc is gemaakt van Advanced Carbon Tech Triad layup en heeft een framegewicht van 1120 gram (maat 55). Het is een stijve racefiets voor wedstrijdrijders, dus daar helpt een snel aangezicht ook wel aan mee. Isaac stuurde ons wat plaatjes op van de nieuwe framekleur. Op de website van Isaac is het mogelijk om de Meson Disc Blue samen te stellen.

Bekijk hieronder wat plaatjes.

Isaac Meson Disc

Isaac Meson Disc Isaac Meson DiscIsaac Meson Disc
Isaac Meson Disc
Isaac Meson Disc

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen