20 mei 2020 | Michael Kerkhof

Monopoly Koers: hebbeding voor de wielerliefhebber

Iedereen kent het vastgoedspel Monopoly wel en inmiddels zijn er tal van verschillende versies, maar een koerseditie ontbrak nog. Tot nu, want in november komt Monopoly Koers uit in – hoe kan het ook anders – België. Squadra Sports Management brengt het spel uit.

“Monopoly Koers is de ideale manier om de bekendste passages uit jouw favoriete voorjaarsklassiekers te herbeleven”, staat er in het persbericht. “Denk maar aan legendarische duels op La Redoute, demarrages op de Muur of die ene lekke band op Carrefour de l’Arbre. Bezoek het Kwaremontplein, draai een rondje op de Vélodrome van Roubaix, klim de Poggio op en krijg een winstpremie! Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois dat de voorjaarskoersen te bieden te hebben. ”

Je krijgt zelf de kans om mee te beslissen over het duurste vakje op het spelbord. Is die eer weggelegd voor de Koppenberg? De Vélodrome van Roubaix of toch de Poggio? Hier is het mogelijk om te stemmen. Dat kan overigens tot en met 29 mei. Via deze link is het mogelijk om alvast een order te plaatsen. Kosten? €50.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen