9 mei 2020 | Edwin Haan

Zaterdag om 11:00 u: Hans Becking & Leon Van Bon // Wahoo Shred Sessions op Zwift

Om 11:00 zaterdagochtend rijden Fiets-redacteuren Hans Becking en Léon van Bon de Wahoo Shred Session op Zwift, jij kunt meerijden als je zin hebt. Iedere zaterdagochtend om 11 uur is er een Schred Session om aan mee te doen.

Shred Sessions

De Shred Sessions is een serie groepsritten op het online platform Zwift waaraan grote namen uit de mtb-wereld meedoen. Het zijn geen wedstrijden, maar leuke groepsritten waarin bij vlagen stevig wordt doorgereden. Ondertussen kun je vragen stellen aan je favoriete rijders, over hun training, carrière of wat je verder van ze wil weten. Zaterdag 9 mei doen fiets-redacteuren Hans Becking en Léon van Bon mee aan deze sessie. Léon fungeert als sweeper, hij helpt achterblijvers om weer aan te sluiten. Verder ga je in de serie nog veel meer bekende namen uit de mtb-scene tegenkomen, denk aan Isabeau Cordurier, Cécile Ravanel, Troy Brosnan, Anita en Caro Gehrig, en nog vele anderen. De series monden uiteindelijk uit in een all-out battle, waar iedereen samenkomt voor een echte eindstrijd. Toch nog een wedstrijdje dus.

Unlock the Kit

Als je één van de ritten uit deze serie tot het eind uitrijdt, unlock je het Rapha Wahoo Race Jersey. Iedere rit duurt een 60 minuten. Inschrijven op: zwift.com/events/view/710950

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen