30 april 2020 | Michael Kerkhof

NTFU introduceert Rondje om de Kerk Challenge

Misschien heb je het al langs zien komen of er zelfs al aan meegedaan, maar de NTFU heeft een uitdaging bedacht: Rondje om de Kerk Challenge. Het concept is simpel: je verzamelt punten voor kilometers die je dicht bij huis fietst.

In deze uitdaging verzamel je punten voor kilometers die je dicht bij huis fietst, het figuurlijke Rondje om de Kerk. Deelnemers fietsen solo in hun woonplaats en/of omliggende gemeenten van hun dorp, die grenzen aan de eigen woonplaats.

Rondje om de Kerk Challenge werkt op basis van ritten die in Strava zijn geregistreerd. Ritten vanaf 6 april tot en met 31 mei dingen mee. De NTFU geeft wel aan dat het géén wedstrijd is en het vooral bedoeld is om een frisse neus te halen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Het is leuk om vrienden en/of clubgenoten uit te dagen, maar – zoals vaker gezegd – doe het wel alleen.

Je aanmelden voor de challenge doe je hier. Meer informatie is daar ook te vinden.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “NTFU introduceert Rondje om de Kerk Challenge

Geef een reactie

Inloggen