21 april 2020 | Edwin Haan

Ontwerp én win je eigen custom Lazer mountainbikehelm

Helmenfabrikant Lazer heeft een leuke ontwerpwedstrijd bedacht om je een beetje af te leiden in deze nare tijden. tot 25 april kun je op hun website een leeg ontwerp van hun Impala mtb-helm downloaden om daar vervolgens je eigen design voor te maken.

Jouw custom ontwerp kun je vervolgens naar Lazer toesturen en mocht jouw design de winnende zijn, dan win je een Lazer Impala in jouw eigen ontwerp. Cool toch?! Op 26 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lazer deed dit al eens eerder met de Bullet 2.0 helm, wij vinden het een leuk initiatief. Meer info over de ontwerpwedstrijd (en het lege canvas) vind je op: lazersport.com/en/contest-helmet-impala

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen