15 april 2020 | Michael Kerkhof

Thomas fietst 36 uur om gezondheidsdiensten te steunen

Twaalf uur achterelkaar fietsen op Zwift is geen pretje, maar in tijden van corona zit er soms niet anders op. Geraint Thomas is de komende drie dagen alleen maar in zijn eigen garage te vinden en zal 36 uur op de rollers rijden.

“Ik ben net als iedereen enorm onder de indruk van het werk van de gezondheidsdiensten”, legt Thomas uit. “Het enige wat ik kan doen is op mijn fiets springen en hen een duwtje in de rug geven.” Thomas zal net als de gezondheidsmedewerkers drie lange shifts van 12 uur voltooien.

Vanmorgen is Thomas aan zijn barre onderneming begonnen. De Tourwinnaar roept volgers op om online mee te fietsen en hoopt op veel donaties voor het goede doel. Door op de link hieronder te drukken kun je hem volgen.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen