10 april 2020 | fietsredactie

Extra voordelig fietsdoel: THE RIDE van 23 tot en met 30 augustus

The Ride 2020 is uitgesteld. De achtdaagse etappetocht is nu van 23 tot en met 30 augustus. Ook de route is aangepast. Het evenement met als partners Fiets en Shimano Service Center kent een nieuwe spectaculaire route van 1.300 km met bijna 20.000 hm. Start is aan de Italiaans-Franse grens en de route voert via de Franse Alpen en Vogezen door Noord-Frankrijk, Luxemburg en Wallonië naar de Cauberg om vervolgens te finishen bij het Shimano Experience Center in Valkenburg. Natuurlijk is bij The Ride alles tot in de puntjes verzorgd: naast geweldige etappes is alles geregeld voor je. Slapen, eten uit eigen keuken, twee verzorgingsposten per etappe, medisch team, motorbegeleiding, avondprogramma, koers- en bezemwagen en algehele professionele begeleiding.

Deelname tot grote kortingen

Dit uitzonderlijke wielerjaar biedt je de kans om The Ride van je bucketlist af te strepen. Zeker ook omdat deelname eind augustus nog eens extra voordelig is én nieuwe deelnemers gegarandeerd ‘geld terug’ krijgen mocht het evenement dit jaar onverhoopt toch niet doorgaan. Kijk op de speciale marktplaats voor The Ride-deelnamepakketten die in de doorverkoop zijn: https://www.the-ride.cc/doorverkoop-deelname. Met kortingen tot wel 50% op deelnamepakketten.
Naast The Ride ligt er nog een ander prachtig fietsdoel in het verschiet: The Ride Pyrenees van 13 t/m 18 september 2020. De zesdaagse in de prachtige Pyreneeën volgens de beroemde The Ride-formule waarbij alles verzorgd is voor wielrenner en fiets.

Bezoek ook de websites: www.the-ride.cc en www.the-ride-pyrenees.cc of mail info@the-ride.cc voor meer informatie.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen