8 april 2020 | Rob Meeuwessen

Nieuw: korte zadels van Fabric

Nee, geen Audi S-line. Line-S is de naam. Korte zadels van Fabric. Het onderdelen merk met steun van Cannondale. De ‘Shortip zadels’ zijn inmiddels gemeengoed geworden en daarom kan ook Fabric niet achterblijven.

De eerste zadels met zo’n gek afgehakt neusje zagen we inmiddels al een jaar of 5 terug op de markt verschijnen. De tijd gaat snel. Toch komt Fabric nu pas met zo’n soort zadel. Door de kortere vorm ben je minder geneigd om naar voren te schuiven waardoor je steviger op één en de juiste plaats blijft zitten.

De Line-S zadels zijn 236 millimeter lang. Nog net wat korter dan gemiddeld en komen beschikbaar in 142 en 155 millimeter breedte. Goede keuzes. Nagenoeg iedereen kan hiermee vooruit.
Fabric’s line-up bestaat uit Drie zadels. de Line-S Pro Flat. 182 gram en met carbon rails, is het topmodel en kost €179,90.. De Line-S Race met titanium rails (€99,90) of de Elite (€79,90) met stalen rail is een stuk betaalbaarder. De zadels zijn geschikt voor zowel heren als dames. Race en mountainbike. Momenteel werken we aan een uitgebreide ‘korte zadeltest’ De vind je in de zomer in ons magazine!

Meer info: fabric.cc

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen