27 maart 2020 | Rob Meeuwessen

Vrijdag bosdag: Stem! Welke bikewrap vind jij het mooist?

Een hele winter lang hebben we je geïnformeerd met allerlei interessante cyclocross weetjes. Van bochtentechniek tot bandencompounds en van friettest tot mudfest. De bezoekersaantallen logen er niet om. Jullie hebben met net zo veel plezier de artikelen gelezen als waarmee wij ze hebben gemaakt. En daarom zetten we deze offroad-lijn door op vrijdag. Van vrijdag crossdag naar vrijdag bosdag. Waarbij alles aan bod komt omtrent mountainbiken. Van daaltechniek tot wedstrijdvoorbereiding en van tubeless banden tot dempertuning.

Vrijdag bosdag! Dat schreeuwt om een prima excuus om een speciale bosdag-fiets op te bouwen. Dit doen we samen met jullie. In samenwerking met wrapmybike.nl tuigen we een wel heel speciaal frame op en jullie bepalen welke het wordt. Stem op één van de drie door ons ontworpen designs en mogelijk spot jij binnenkort een Minion, raceauto of lekkende ijsco in het bos. Welk design vind jij het mooist?

Ontwerp A: Je bent nooit te oud voor een paar Minions op je fiets!

Ontwerp B: IJskoud de lekkerste, al lekt hij wel een beetje.

Ontwerp C: Greased Lightning?

 

Welke bikewrap vind jij het mooist?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen