27 maart 2020 | fietsredactie

Fiets 04/2020 nu verkrijgbaar!

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig en daarom is het fijn om afleiding te hebben. Vandaag ploft de nieuwste Fiets op je deurmat en lees je de laatste nieuwtjes uit de fiets- en wielerwereld. Wat staat er allemaal in de vierde editie van 2020?

April is de mooiste maand van het jaar. Normaliter, want de klassiekers zijn geschrapt en het is verboden om zelf in een groepje te rijden. Het coronavirus heeft het peloton tot stilstand gedwongen. Gelukkig hebben we de racetest nog. Wij hebben vijf racefietsen getest die prima passen bij de klassiekers. Welke? Ridley Helium SLX Disc, Merida Scultura Disc 6000, Canyon Ultimate CF SL Disc 8.0, Factor 02 VAM en Pinarello Dogma F12 Disc. Fietsen om handen en vingers bij af te likken.

Fiets 04/2020De trailbike is als het Zwitserse zakmes. Een do-it-all-fiets waarmee je praktisch alle kanten op kunt. Ook hiervan hebben wij er vier getest: Trek Fuel Ex 9.9, Kona Process 134 CR 29, Canyon Neuron CF SLX 9.0 en de Cannondale Habit Carbon 3. Verder lees je hoe je zelfs een gereedschapskist maakt, vertellen we je alles over Riderman, hebben we momentsleutels getest, blijf je op de hoogte van het laatste wielernieuws met ons Procycling-katern, check je de nieuwste spulletjes in ‘Gezien en getest’ en stellen wij in de nieuwe rubriek ‘De Wielerclub’ RWC Ahoy voor.

Kortom: ben je geen abonnee? Ga dan snel naar de winkel (wel afstand houden uiteraard) of bestel Fiets 04/2020 online. Met de actiecode GRATIS krijg je dan het blad gratis opgestuurd!

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen