26 maart 2020 | Edwin Haan

Verveel jij je al? ‘Game on’ met Eddy Current!

De Eddy Current video die Schwalbe vorig jaar toonde krijgt opvolging: na vele reacties op social media op de maffe retro-video, is er nu ook een bijpassende videogame voor op je smartphone. Met ‘jump & run’ acties van klassieke videospellen verzamelen springende mountainbikers punten. Ondertussen proberen ze rollende biervaten te ontwijken en een ‘instant boost’ te pakken. Alles waar de fans van klassieke games zo van houden is erin verwerkt: de pixel-look, de felle kleuren uit de tachtiger jaren, de retro-sound en daarnaast heeft het spel ook nog twee levels en een ‘highscore’-lijst.

Jasper Jauch speelt Eddy Current, de hoofdrol in de maffe video en staat dus ook model als mountainbiker in de game. De Eddy Current videogame kan gratis gedownload worden vanuit de App Store en de Google Play Store. Linkjes vind je op e-biketires.com/eddycurrent/nl, hier kun je de video ook nog eens terugkijken. Een leuk initiatief van Schwalbe om de soms wat saaie lockdown dagen door te komen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen