18 maart 2020 | Michael Kerkhof

Sporza zendt oude klassiekers uit

Om het coronaleed een beetje te verzachten zendt Sporza de komende tijd ‘oude’ klassiekers opnieuw uit. Komend weekend wordt niet Milaan-San Remo 2020 in beeld gebracht, maar kun je zondag genieten van de 2010-, 2011- of 2013-editie.

“Het zijn barre tijden voor de wielerliefhebbers en dat leed wil Sporza een beetje verzachten. Zo kan u zondag kijken naar Milaan-San Remo. Niet die van 2020 natuurlijk, u bepaalt zelf welke editie u kan bekijken”, laat Sporza weten. Je kunt kiezen uit de editie dat Oscar Freire Tom Boonen versloeg in een sprint (2010), de editie dat Goss zijn grootste overwinning boekte (2011) of de barre 2013-editie, met sneeuw en onderkoelingen.

Stemmen kan op de site van Sporza. Mogelijk zendt Sporza de komende weken ook andere klassiekers uit, want naast Milaan-San Remo zijn ook Gent-Wevelgem, E3 BinckBank Classic, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik geschrapt.

Update: lezers van Sporza.be hebben gekozen voor de 2011-editie. Zondagmiddag (exacte tijd onbekend) mogen we ervan genieten.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen