2 maart 2020 | Michael Kerkhof

Strade Bianche, Tirreno en Milaan-San Remo gaan door

Goed nieuws voor de wielerliefhebbers: Strade Bianche, Tirreno-Adriatico en Milaan-San Remo vinden ‘gewoon’ doorgang, zo heeft organisator RCS Sport volgens Sporza laten weten aan de deelnemende ploegen. Door het coronavirus stonden die wedstrijden op de tocht.

In de UAE Tour, eveneens georganiseerd door RCS, testten twee personeelsleden van wielerploeg UAE positief op het virus. Sinds anderhalve week is het virus ook uitgebroken in Italië. Omdat het coronavirus vooral is uitgebroken in het noorden van Italië – waar de wedstrijden worden verreden – werden er vraagtekens gezet bij de doorgang. Vandaag laat de organisatie weten dat de wedstrijden gewoon door zullen gaan.

De Strade Bianche vindt aanstaande zaterdag plaats. De Tirreno-Adriatico (11-17 maart) en Milaan-San Remo (21 maart) staan voor later gepland.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen