25 februari 2020 | Edwin Haan

Veel te doen op Bike MOTION beurs, kom je ook bij ons langs?

Vrijdag 28 februari gaat ie weer van start, de Bike MOTION beurs in Utrecht. De grootste fietsbeurs van de Benelux en dit jaar is er meer te doen dan ooit. Fiets Magazine heeft er uiteraard ook een stand, waar voor onze vaste abonnees weer een leuk cadeautje klaarligt.

De beurs beslaat meerdere hallen, in hal 11 vind je het theater waar op alle beursdagen (28, 29 feb en 1 mrt) interessante lezingen worden gehouden. Je kunt je er laten bijpraten over trainen op vermogen, de vegan switch, het belang van de juiste cranklengte, routeplanning met Komoot en nog veel meer. Het complete programma vind je op de site van de jaarbeurs.

Naast het theater is er, net als vorig jaar, ook nu weer een grote indoor testbaan. Daar kun je van diverse merken fietsen testen. Zelfs mountainbikes, want ook aan een mtb-parcours is gedacht. Het ambachtsplein is ook dit jaar weer ingericht, met wielbouwers, spuiters, Dugast is aanwezig en carbonreparatie.nl laat zien wat ze kunnen. Heel interessant!

De jaarbeurs heeft een handige plattegrond gemaakt, zodat je snel je favoriete merken kunt vinden. Je vindt hem hier.

Fiets Magazine stand

Uiteraard zijn we zelf ook aanwezig met een stand. Op standnummer 10.A028 kun je als trouwe abonnee je cadeautje ophalen.
Vergeet daarvoor de bon die in Fiets nr.2 zit niet mee te nemen!

We hebben ook een Zwift station op onze stand staan, voor iedereen die wel eens zelf wil ervaren hoe het is om in de virtuele wereld rond te rijden. Daarnaast is The Ride aanwezig om vragen te beantwoorden of om je direct in te schrijven voor een van de gave The Ride evenementen in 2020. Zij zijn er zaterdag en zondag van 11 tot 14 uur.

Gratis toegang tot Bike MOTION?

Ondertussen hebben we onder onze abonnees al 150 gratis toegangsbewijzen voor de Bike MOTION uitgedeeld. Eén van de vele voordelen van het abonnee zijn.

Ben je nog geen abonnee? Als je nu snel gebruik maakt van onze aanbieding, krijg je van ons twee gratis tickets voor de beurs!
Dat kan al met een half jaar abonnement van slechts €39,95 (alleen de BM kaartjes zijn al 32 euro waard!).

Maar dat is niet alles, andere voordelen voor abonnees zijn o.a.:

  • Cadeau op Bike MOTION 2020
  • Unieke kortingsacties op gave wielerproducten en evenementen als o.a. Limburgs Mooiste, Meewind koers, Wooning Zesdaagse Rotterdam, Le Patron
  • Als abonnee staat je in maart 2020 iets moois te wachten in Fondo, de nieuwe trainingsapp om jouw doelen als wielrenner te bereiken

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

2 reacties op “Veel te doen op Bike MOTION beurs, kom je ook bij ons langs?

  • Ook deze schitterden door afwezigheid; Stevens, Cannondale, Argon 18, Isaac, De Rosa, Pinarello, Felt, BMC, Focus…. Scott was er wel, met maar liefst twee fietsen. Duurste van de twee; 10.099,= (EURO uiteraard).

  • Net thuis van Bike Motion… Wat een aanfluiting! Nog nooit zo’n waardeloze beurs bezocht. Als je je licht wilt opsteken mbt aanschaf van een nieuwe fiets…. NIET GAAN! Merken die ontbreken: Giant, Specialized, Trek, Jan Janssen, Eddy Merkcx, Colnago, 3T, Cervelo, Bianchi en dan vergeet ik er vast nog een aantal. En dat voor €16…..

Geef een reactie

Inloggen