21 februari 2020 | Michael Kerkhof

Nieuw: Sidi Sixty met slangenprint

Sidi zit al zestig jaar in het vak en dat moet uiteraard gevierd worden. Vorig jaar werd er daarom de Sidi Sixty op de markt gebracht, een schoen ter gelegenheid van het jubileum. Nu komt de Italiaanse schoenenspecialist met een nieuwe versie van de Sixty: één met slangenprint.

De foto’s zien er veelbelovend en jaloersmakend uit. De Sixty is het topmodel van Sidi en doet veel denken aan de Shot. Het grootste verschil zit ‘m in het sluitsysteem, want de Sixty heeft een Tecno-4 sluiting en de Shot een Tecno-3. De ‘4’ heeft maar één draaiknop en dat is de helft minder dan er op de Shot zit. Daarnaast is er een strook klittenband aan de voorzijde toegevoegd voor extra comfort. Waarom klittenband? Gewichtsbesparing, zegt Sidi.

De Sixty bestaat al een tijdje, maar is er nu dus ook in een Limited Edition. De speciale versie van de Sixty is namelijk uitgerust met een slangenprint. Het ziet er héél mooi uit en graag zouden we willen strooien met foto’s, maar de bij Sidi opgevraagde plaatjes zijn helaas niet gestuurd… Daarom moeten we het slechts met een standaard foto doen.

Oh, ja: de prijs is zo’n  €350.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen