20 februari 2020 | Michael Kerkhof

Rapha presenteert nieuwe kleding ‘voor breder publiek’

Er komt weer nieuwe kleding van Rapha op de markt. De Pro Team-lijn is Rapha’s meest geavanceerde fietskleding en is samen met de profrenners en -rensters van EF Éducation First en Canyon-SRAM  ontwikkeld. Waar aan veel kleding van Rapha een aardig prijskaartje hangt, is deze lijn wat dat betreft geschikt voor een breder publiek.

Training Jersey
Vanaf 20 februari is een nieuwe versie van de bestseller Training Jersey te koop. Het shirt weegt bijna niks en ademt goed. Aan de voorzijde heeft het een lange rits en aan de achterkant drie vakjes om spullen in weg te stoppen. De mouwen met siliconen strips zorgen ervoor dat het shirt niet opstroopt. Voor €100 haal je het in huis. De Training Jersey is in meerdere kleuren verkrijgbaar, ook voor vrouwen.

Pro Team Jersey
Opvallen is geen lastige opgave met deze oranje versie van de Pro Team Jersey. Het shirt is ook enorm licht en ideaal om te dragen onder warme omstandigheden. Het lichte materiaal zorgt ervoor dat je droog blijft als je tot het uiterste gaat. Aan alles is gedacht, zo ook gewichtbesparing bij de achterste zakken. Scheelt weer mooi een paar gram.. Verder heeft de Pro Team Jersey veel weg van het shirt hierboven en is het in de kleuren zwart, blauw en wit verkrijgbaar voor €140. Vanaf 23 februari verkrijgbaar.

Pro Team Aero Jersey
Alles is voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar, zo ook de Aero Jersey. Waar de mannenkleding is ontwikkeld behulp van de EF-renners, daar is de vrouwenkleding voorzien van advies van de Canyon-SRAM-vrouwen. Als je de superlichte en aerodynamische Aero Jersey aanschaft, koers je binnenkort in dezelfde kleding als waarmee de Canyon-vrouwen WK-goud veroverden. Voor €175 ben je in het bezit van zo’n Aero Jersey, verkrijgbaar in zo’n beetje alle kleuren. Check hieronder nog wat sfeerbeelden van de nieuwe kleding.

Meer informatie vind je op site van Rapha.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

4 reacties op “Rapha presenteert nieuwe kleding ‘voor breder publiek’

Geef een reactie

Inloggen