14 februari 2020 | Michael Kerkhof

Jumbo-Visma ziet ook Kruijswijk seizoensstart uitstellen

Het loopt nog niet op rolletjes bij Jumbo-Visma. Nadat Tom Dumoulin deze week aangaf nog niet op tijd hersteld te zijn voor de Tirreno-Adriatico en Milaan- San Remo, laat nu Steven Kruijswijk weten dat hij Parijs-Nice moet missen.

Door knieklachten moest hij het trainingskamp in Alicante al laten schieten. “Van die knie heeft Steven al een tijdje geen last meer. Hij traint inmiddels ook weer normaal. Hij gaat de komende weken op hoogtestage, maar om geen stappen over te slaan in het lange proces heeft hij Parijs-Nice geschrapt”, laat een woordvoerder van Jumbo-Visma weten.

Steven Kruijswijk 2019

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen