11 februari 2020 | Michael Kerkhof

Niet fitte Dumoulin moet rentree opnieuw uitstellen

Tom Dumoulin komt voorlopig nog niet in actie. De Limburger laat via sociale media weten ook niet te starten in de Tirreno-Adriaticoen Milaan-San Remo. “Ik zou deze week op hoogtestage gaan, maar heb dat uitgesteld. Ik wacht tot ik me weer 100 procent fit voel.”

Slechte start

Dumoulin zou vorige week in de Ronde van Valencia zijn rentree – tevens debuut voor zijn nieuwe ploeg – maken. Door ziekte zag hij daar daags voor de start van af. Hij ging terug naar huis om te herstellen. Het zouden in Spanje zijn eerste koersdagen worden sinds hij half juni het Critérium du Dauphiné moest verlaten vanwege een knieblessure, enkele weken daarvoor opgelopen in de Ronde van Italië. Sindsdien kwam hij niet meer in actie.

Nu moet Dumoulin dus een streep zetten door de Tirreno-Adriatico en Milaan-San Remo. Aangezien de Tirreno pas op 11 maart van start gaat zal er meer aan de hand zijn dan een griepje, maar wat precies is niet bekend.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen