6 februari 2020 | Michael Kerkhof

NK Tegenwindfietsen vindt zondag plaats

Liefhebbers van wind en slecht weer opgelet: zondag vindt het NK Tegenwindfietsen plaats! “Buienradar voorspelt voor aanstaande zondag minimaal windkracht 7 uit het zuidwesten. Alle seinen op groen dus voor de organisatie van het zesde Eneco NK Tegenwindfietsen om het signaal ‘We kriehen sturm!’ af te geven”, laat de organisatie weten.

NK Tegenwindfietsen

Het evenement vindt plaats op de Oosterscheldekering. Deelnemers rijden op een ‘oerdegelijke’ Hollandse fiets met terugtraprem. Er is plaats voor 200 individuele deelnemers en 100 deelnemers aan de ploegentijdrit.

Meer informatie over het NK Tegenwindfietsen vind je op deze site.

Wanneer: zondag 9 februari 2020
Waar: Oosterscheldekering in Zeeland
Hoe laat: 12.00 uur – 15.30 uur

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen