24 januari 2020 | Edwin Haan

Ode aan de dwaasheid…..rijd je morgen ook mee op de Über Pretzel? 129km, 2335hm!

In Fiets magazine nr.1 van dit jaar schrijven we over de Über Pretzel. De langste en zwaarste rit die je op Zwift kunt doen. Met 129 kilometer en 2335 hoogtemeters ben je er een groot deel van je zaterdag aan kwijt. Maar ja, aangezien het toch saai en koud baggerweer wordt…..waarom niet?!

Daarom, morgenochtend om 9 uur (en niet om 10 uur zoals per abuis in het magazine staat) is de start. Léon van Bon rijdt hem in ieder geval en verder mag iedereen aansluiten. Iedereen start tegelijk, er komen altijd wel groepjes die in jouw tempo rijden.Insidertip: Er zitten een paar lange afdalingen in, die tijd kun je gebruiken om het toilet even te bezoeken, je bidons bij te vullen en snel wat extra eten te pakken. Die fiets rolt wel door in Zwift 😁

Meedoen en info

Doe je mee? Aanmelden kan hier: zwift.com/events/view/312569
Meer info over het parcours: zwiftinsider.com/uber-pretzel/
Vragen of kletsen met andere mafkezen?: facebook.com/groups/zwiftnederland/

Gerelateerd

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Één reactie op “Ode aan de dwaasheid…..rijd je morgen ook mee op de Über Pretzel? 129km, 2335hm!

Geef een reactie

Inloggen