24 januari 2020 | Edwin Haan

Caleb Ewan wint ook de 4e etappe in Tour Down Under, Porte blijft leider

Caleb Ewan heeft de sprint in de 4e etappe van de Tour Down Under gewonnen. Hij hield Sam Bennet achter zich. Richie Porte behoudt de leiderstrui.

De Australiër uit de Lotto-Soudal ploeg klopte in de ruim 150 km lange rit de rest van het peloton. Het is zijn tweede overwinning in de TdU, hij pakte ook al de winst in de 2e etappe. De Belg Jasper Philipsen van Team Emirates werd 3e en veteraan André Greipel pakte een nette 4e plek. De eerste Nederlander vinden we terug op de 16e plek, die was voor Timo Roosen van Jumbo-Visma.

Ewan pakte de winst uiteindelijk met een fietslengte voorsprong. Hieronder kun je de beelden van de sprint terugzien. Morgen is er nog een keer een vlakke aankomst, dus opnieuw een kans voor de sprinters.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Één reactie op “Caleb Ewan wint ook de 4e etappe in Tour Down Under, Porte blijft leider

Geef een reactie

Inloggen