15 januari 2020 | Edwin Haan

Dit zijn de te winnen prijzen in de Fiets Magazine Race Series

Er zijn nog twee koersen te gaan dus de finale is in zicht! Vanavond (wo 15-1) rijden we in Yorkshire de 7e race. Op 28 januari is de grote finale, The Best of the Best, die gaat tussen de 8 beste renners uit de A-categorie. Dat wordt een feestje tijdens de Crank It Up! Party in Amsterdam. Je bent uitgenodigd om te komen supporteren. Bier en fingerfood zijn gratis en je kunt meteen Léon van Bon even feliciteren, want die viert daar dan zijn verjaardag.

Prijzenpakket

Voor de winnaars in categorie B, C en D ligt een jaar abonnement op Fiets Magazine te wachten.
Voor categorie A worden de beste 8 uitgenodigd om in Amsterdam The Best of the Best race te rijden. Deze race vindt, zoals gezegd, plaats op 28 januari bij Ride Out Amsterdam om 18:00 uur. Dit is het voorprogramma van de Crank it Up! Party!

De prijzen voor de A-categorie worden verdeeld naar de uitslag van The Best of the Best. Dus in principe kunnen alle 8 renners nog met de hoofdprijs naar huis gaan.

De prijzen voor Best of the Best:
1e prijs – Wahoo Elements Roam
2e prijs – POC Helm Ventral Air Spin + POC Bril
3e prijs – Rapha Indoor Training Sleeveless T-shirt + Rapha Core Cargo Shorts
4e prijs – Futurumshop waardebon twv €200,-
5e prijs – 5 Tickets Meewindkoers
6e prijs – KNWO Fondo-app jaarabonnement
7e prijs – Fiets Magazine jaarabonnement
8e prijs – ProCycling magazine jaarabonnement

We vragen de winnaars uit alle categorieën én de top 10 van categorie A, zich binnen 2 dagen nadat de officiële uitslag bekend is gemaakt te melden bij Léon. Dat kan via Facebook of via Whatsapp (0613661605). Alleen zo kom je in aanmerking voor de prijzen.

7e Race in Yorkshire

Woensdag 20.00uur, FIETS Magazine Race Series. Weer een mooie koers op het lastige parcours van Harrogate. Je weet wel, waar MvdP die hongerklop kreeg!
Inschrijven via: zwift.com/events/view/302127
Meer info op: fiets.nl/zwift.

Gerelateerd

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen