8 januari 2020 | Edwin Haan

MacAskill’s goede voornemens, wat vaker naar de sportschool

Heb jij ook goede voornemens voor 2020? Danny MacAskill wel! Hij wil wat vaker naar de sportschool. Dat doet hij natuurlijk op geheel eigen wijze, met wederom een schitterend filmpje. De actie begint na 50 seconden…en kijk ook de bloopers aan het eind even.

Foto: Credit: Red Bull Content Pool / Fred Murray

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen