10 december 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test CAAD13

Nee, Léon van Bon mocht de nieuwste racer uit Cannondales beroemde aluminium serie niet houden. Maar de mooie momenten die hij tijdens zijn testritten op de CAAD13 meemaakte, mag je gerust cadeautjes noemen. In een tijd dat carbon heerst in het wielrennen komt Cannondale met een nieuwe versie van haar roemruchte aluminium CAAD-fiets. Ik vind […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon