9 december 2019 | fietsredactie

Rohan Dennis naar Ineos

Eindelijk een einde aan de onzekerheid. We sliepen er slecht van, maar wereldkampioen Rohan Dennis is gelukkig onder de pannen. Hij tekende voor twee jaar bij Team Ineos, waar hij ploeggenoot wordt van Froome, Bernal en Dylan van Baarle.

De huidige wereldkampioen tijdrijden die zonder opgaaf van reden uit de Tour de France stapte reed afgelopen seizoen voor het Bahrain-merida team. Sinds die tijd was er onduidelijkheid en het feit dat hij het WK in Yorkshire niet op een Merida reed maakte nog eens extra duidelijk dat het ook niet meer goed zou komen. Achteraf bleek dat zijn contract al voor het WK ontbonden was. Komend seizoen mag hij zijn kunsten vertonen op een Pinarello, eens zien of dat hem tevreden stelt.

 

View this post on Instagram

 

Stoked to announce I’ll be a part of the @teamineos team – no doubt more pics to come 😅

A post shared by Rohan Dennis (@rohandennis) on

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Down Under

De Australiër gaat deze week al met zijn nieuwe team op trainingsstage om zich voor te bereiden op de Tour Down Under. Voor Dennis een thuiswedstrijd, die hij afgelopen jaren ook gebruikte om zijn seizoen mee te openen.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen