3 december 2019 | fietsredactie

De Fiets Magazine Race Series | Zwift

Doe jij woensdag 11 december om 20.00 uur mee aan de tweede wedstrijd van de  Fiets Magazine Race Series op Zwift?
In samenwerking met Zwift Nederland hebben wij deze serie van acht wedstrijden met een klassement voor alle categorieën opgezet. De parcoursen verschillen elke week dus er is voor elk wat wils. Iedereen is welkom, of je nu ervaren racer bent of nog nooit aan een wedstrijdje hebt meegedaan! De serie wordt afgesloten met een ‘Best of the best‘ finale op 28 januari 2020 in Ride Out Amsterdam.

De Fiets Magazine Race Series zijn op 4 december gestart op het London Classique parcours. Daar deden 550 fietsers maar liefst aan mee. Ook als je de eerste race gemist hebt, kun je gewoon meedoen aan de volgende. Komende woensdag rijden we op het Innsbruckring parcours. Iets uitdagender dan vorige week, door een venijnig klimmetje middenin het rondje. En die krijg je 4x voor je kiezen. Meer informatie over de wedstrijdserie vind je op onze landingspagina: fiets.nl/zwift.

Belangrijk!
Als je in de uitslagen wil staan en mee wilt doen voor het algemeen klassement moet je de ZwiftPower opt-in selecteren op my.zwift.com/profile/connections
Ook moet je je aanmelden op zwiftpower.com en akkoord gaan dat de T&C in de uitslagen terugkomen.

Succes met de voorbereiding en have fun!

Gerelateerd

5 reacties op “De Fiets Magazine Race Series | Zwift

Geef een reactie

Inloggen