22 november 2019 | Rob Meeuwessen

Must see: I Just Want To Ride

Ga er maar eens goed voor zitten. Video en fietsen, of videos of fietsen is al jaren een prima recept voor ‘epic views’ en mooie verhalen. Zeker wanneer de hoofdpersonen ritten rijden die voor een normaal mens haast onhaalbaar lijken. Lael Wilcox, een Amerikaanse met een ultra-endurance palmares om U tegen te zeggen heeft als droom het parcoursrecord van de bekende Tour Divide te verbreken. Een race van Canada tot aan Mexico, onverhard. Non-stop.

Lael is een van de weinige professionele bikepackers en is ongekend goed in efficiënt en bovenal hard fietsen. Ze is al snelste dame geweest in de Tour Divide van 2015. net als overall winnaar van diverse grote races als de Trans Am bike race (dwars door de USA van west naar oost) en zo kan ik nog wel even doorgaan.

I Just want to ride gaat over haar recordpoging, de liefde voor het fietsen en de krankzinnige druk van onbekende op sociale media. Bakkie popcorn erbij en genieten maar.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Nog niet genoeg gezien? Check dan ook onderstaande ‘Im Not Stopping’ waarin Lael haar grenzen verlegd in de waanzinnig mooie Navad 1000. Een bikepack-klimkoers van 1000 kilometer door de Zwitserse alpen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen