8 november 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Isaac Meson

Het is altijd leuk om een Nederlands merk te testen. Hoewel het pas sinds 2009 in Nederlandse handen is, voelt Isaac toch echt een beetje als ‘ons’ merk. De vorige Isaac die ik onder handen had, was de Element, toentertijd nog de fiets van Team Roompot. Die Element beviel mij prima, een echte racer. Nu […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.