22 oktober 2019 | Michael Kerkhof

Enervit vanaf 2020 verkrijgbaar in de Benelux

Per 1 januari 2020 is de sportvoeding van Enervit ook in Nederland, België en Luxemburg te verkrijgen. Tehava neemt de exclusieve distributie op zich en is trots dat zij dit sportvoedingsmerk aan haar portfolio mag toevoegen.

Tehava en Enervit

Enervit is al ruim 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding. Het bedrijf ontwikkelt en produceert in haar eigen twee fabrieken in Italië. Daarnaast is Enervit ook sponsor van de Ironman in Europa.

“We gaan met veel enthousiasme aan de slag in de Benelux, een markt die zeer goed vertegenwoordigd is in de wielerhistorie en duursport in het algemeen. We zijn verheugd over het niveau van professionaliteit en passie dat we gevonden hebben in het Tehava team. Dit sluit perfect aan bij de missie en visie van ons bedrijf”, zegt Ernesto Garcia Domingo van Enervit. “We kijken ernaar uit om onze ruim 40-jarige ervaring en ons zeer brede assortiment aan te bieden aan honderdduizenden (recreatieve) sporters in de Benelux markt.”

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen