22 oktober 2019 | fietsredactie

Black Friday 2019, de mooiste aanbiedingen op fietsgebied

Black Friday is pas op vrijdag 29 november, maar net als voorgaande jaren zijn de fietsenwinkels nu al begonnen met het aanprijzen van hun beste aanbiedingen. Wij maken een overzicht van diverse aanbieders. We zullen deze pagina dagelijks updaten met de mooiste koopjes die we tegenkomen. Geregeld even checken dus, als je nog op zoek bent naar wat nieuwe fietsspullen voor een leuke prijs.

Fietsenwinkels

Futurumshop

Futurum is ook begonnen met hun Black Friday. Het mooie 4 Season jacket van eigen merk koop je nu voor 119 euro ipv 149. De complete Castelli collectie krijgt 20% korting met de code PBF-CST. Ook veel Wahoo producten krijgen korting. De Wahoo Elemnt Roam koop je nu bijvoorbeeld voor 289,99 euro. Ook de Kickr Core smarttrainer van Wahoo is lekker voordelig. Nu van 799 voor 679 euro.

Alle Black Friday aanbiedingen vind je op de Futurumshop Black Friday pagina.

12GO Biking

12GO Biking heeft een heleboel artikelen afgeprijsd voor Black Friday. Een overzicht van alle aanbiedingen vind je op: 12gobiking.nl/black-friday-sale

We hebben er alvast wat voor je tussenuit gevist:

 • Castelli Meno 2 lange fietsbroek, van 109,95 voor 69,99 euro.
 • BBB fietsjas en lange fietsbroek combi, van 230 voor 119 euro.
 • Wahoo Elemnt Roam Fietsnavigatie, van 349 voor 299,99 euro.
 • Reynolds AR41 Wielset, van 1299 voor 799 euro.

Mantel

De Black Friday begint bij Mantel al op zaterdag 23 november, en we hebben alvast wat aanbiedingen doorgekregen. Het totaaloverzicht vind je vanaf zaterdag 00:00 uur op mantel.com/blackfriday, dan gaan de kortingen die hieronder staan ook in.

Mantel’s Black Friday Sale is hét moment om nieuwe fietsspullen te kopen. Pak korting op bijna 150 producten, bijvoorbeeld:

 • Craft Active Extreme 2.0 RN ondershirt lange mouwen 2-pack van €99 voor €49
 • Vision Trimax Carbon 40 CSI Disc racefietswielen van €849 voor €499
 • Stages Ultegra R8000 powermeter van €559 voor €399
 • Giant Fathom 29er 1 mountainbike met SRAM GX 12-speed groep van €1899 voor €1199

Wiggle

Bij Wiggle is het, zoals bij veel internationale bedrijven, de hele maand Black Friday. Met iedere week een nieuwe bups afgeprijsde artikelen. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het vaak mooier wordt voorgesteld dan het is. De prijzen zijn vaak niet eens lager dan buiten Black Friday om, maar toch zijn er soms leuke koopjes te scoren.

Alle aanbiedingen vind je op hun BF landingspagina, het aanbod wisselt geregeld. We houden de mooiste aanbiedingen in de gaten. Een paar zaken die er nu uitspringen:

 • Lezyne Super GPS computer van 156 voor 85 euro.
 • X-Tools momentsleutelset van 39 voor 29 euro.

ChainReactionCycles

Het Engelse CRC is al een paar weken aan het BF-en. Iedere week hebben ze nieuwe aanbiedingen. Waarbij dezelfde voorbehouden gelden als bij Wiggle. Het totaal-overzicht is te vinden op: Chainreactioncycles.com.

Een paar mooie aanbiedingen die we zagen:

 • DHB Blok Softshell jack, van 97 voor 67 euro.
 • Wielrichter X-Tools, van 145 voor 90 euro
 • Alé winterbroek, van 157 voor 78 euro.

Canyon

Ook online fietsenmerk Canyon heeft BF deals:

 • Free shipping van vrijdag t/m maandag (exclusief outlet)
 • 20% korting op geselecteerde gear items vr t/m ma
 • Maandag 10% korting op alle outlet bikes bovenop de bestaande kortingen
 • Zowel Strive als E-bikes zijn flink in de aanbieding, vanaf vrijdag tot 700 euro korting

Bestellen op canyon.com/nl-nl/

Kledingmerken

Veel kledingmerken houden komende week opruiming en doen dat met een kortingscode. We gaan ze verzamelen en plaatsen ze hieronder. De lijst zal gedurende de week dus groeien.

La Machine x Fiets collection

Van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december krijg je 20% korting op de gehele La Machine x Fiets collectie.

Assos

Assos geeft in het kader van Black Friday 20% extra korting op de al afgeprijsde collectie kleding uit het voorgaande seizoen. Vul de code BLACKEXTRA20 in bij het afrekenen voor de extra korting.

Apres Velo

Ook Apres Velo doet niet moeilijk over een procentje meer of minder. 40% korting op hun leuke casual fiets t-shirts: apresvelo.com

Attaquer

Flinke kortingen op een heleboel shirt en kledingsets op attaquercycling.eu/collections/black-friday

La Passione

Bij La Passione krijg je 25% korting op de hele collectie, geen codes nodig. Via lapassione.cc/collections/black-friday-2019.

Morvelo

Bij Morvelo hebben ze van alles afgeprijsd en dan doen ze op de complete collectie (ook de afgeprijsde artikelen) nog eens 10% korting als je bij het afrekenen de code: EXTRA10 gebruikt. Bestellen op: Morvelo.com

PedalEd

Ook PedalEd doet mee aan Black Friday mania. Op hun landingspagina kun je de kleding scoren met kortingen tot 40%.

Rapha

Bij Rapha lopen de kortingen lopen op tot 35%. Je betaalt voor die mooie Brevet Gilets geen 110, maar 71 euro. De pagina vind je hier: rapha.cc/nl/.

Sockeloen

Nog nieuwe sokken nodig? Sockeloen geeft tot wel 54% korting op sockeloen.nl/nl/black-friday-deals

SealSkinz

Nog waterdichte sokken of handschoenen nodig? SealSkinz geeft 30% korting omdat het Black Friday is: sealskinz.com

Gadgets

Karoo fietscomputer

De fietscomputer op Androidbasis van Karoo is flink in de aanbieding deze Black Friday. Je koopt hem nu voor 229,95 euro op hammerhead.io, dat is serieus goedkoop.\

Stages

De vermogensmeters en displays van Stages krijgen voor Black Friday allemaal 30% korting. Tof, want de nieuwe Dash L50 met kleurendisplay is een complete fietscomputer en werkt nu ook samen met Garmin’s Varia systeem. Je koopt die nu voor 210 dollar ipv 300. Meer info op: store.stagescycling.com.

Fiets x Invicta Koersklok

Van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december krijg je €50,– korting op de koersklok die wij in samenwerking hebben ontworpen met Invicta. Nu is de Fiets Koersklok €149,- in plaats van €199,-.

Kortingscode: FIETSBLACKFRIDAY

Pro Bike Sticker

Je krijgt tijdens Black Friday maar liefst 30% korting op het Premium-pack naamstickers. Ga naar www.probikesticker.nl en gebruik hiervoor code ‘BLACKFRIDAY’. Vergeet niet het Premium-pack te selecteren.

Trainings software

Rouvy

Een abonnement op Rouvy scheelt je 20% als je gebruik maakt van de Black Friday kortingscode: ‘ROUVY20BLACKFRIDAY’.
Meer info op: rouvy.com

Kinomap

Ook het Franse virtual trainingsprogramma Kinomap geeft 20% korting op een abonnement.
Als je per maand betaald voor de video’s betaal je geen 10, maar 8 euro. Jaarlijks betalen maakt dat je 64 ipv 80 euro kwijt bent. Check dashboard.kinomap.com.


De links in onze artikelen verwijzen soms naar online shops. Bestel je daar iets via Fiets.nl, dan help je ons deze site te blijven maken. Het kost jou niets extra’s.


Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen