15 oktober 2019 | Menno Grootjans

Limited Edition Tarmac SL6 S-Works, mooi freempje!

Wat een seizoen is het geweest voor Deceuninck – Quick-Step! Met 63 overwinningen tot nu toe, 14 dagen geel, 7 overwinningen in een grote ronde en overwinningen in 2 monumenten, is het geen verrassing dat de ‘Wolfpack’ momenteel het nummer één UCI-team ter wereld is. Specialized maakt om dit te vieren een limited edition uitvoering van het Tarmac SL6 S-Works frame waar de profs mee rijden.

200 -1

“Ter ere van het succesvolle jaar van het team en onze 11-jarige samenwerking, is er nu deze Limited-Edition Deceuninck – Quick-Step Tarmac Disc-frameset. Gebaseerd op de kleuren van het team, zullen slechts 200 van deze individueel genummerde framesets  worden gemaakt – en elk wordt meteen een klassieker”, laat Specialized weten.

199

Frameset nr. 1 is gepresenteerd aan het team van Il Lombardia en zal komen te hangen in de service course van Deceuninck – Quick-Step’s , een passende herinnering aan de prestaties van het team. Slechts 199 van deze Tarmac SL6 S-Works Disc framesets zijn er dan nog wereldwijd beschikbaar voor consumenten. Als je er 1 wilt kopen, dan kan dat voor € 4699,-. Om ervoor te zorgen dat rijders over de hele wereld de kans krijgen om een ​​van deze framesets te kopen, wordt er een speciaal pre-ordersysteem gebruikt.

Check specialized.com voor meer info.

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen