8 oktober 2019 | Michael Kerkhof

Rapha en GORE-TEX slaan handen ineen

Buiten is het weer koud en guur. De korte broek hebben we ingeruild voor een lange broek en de korte mouwen zijn vervangen door shirts met lange mouwen of zelfs warme jassen. Droog blijven is het allerbelangrijkste, dus gaat Rapha samenwerken met GORE-TEX.

Rapha en GORE

Want met GORE-TEX blijf je droog, zo hebben wij eerder al meerdere malen ondervonden. GORE-TEX is het waterproof en ademende materiaal van GORE. “GORE-TEX is een cruciaal ‘ingrediënt’ om kleding waterproof te houden in extreme condities. Wij zijn ervan overtuigd dat Rapha in samenwerking met GORE-TEX de beste waterbestendige jackets op de markt brengt.”

GORE en Rapha brengen drie jackets op de markt. De Pro Team Ligthweight, Pro Team Insulated en Explore Hooded Pullover zijn binnenkort verkrijgbaar. De prijzen zijn wel aan de hoge kant, want de jassen kosten maar liefst €260, €375 en €300…

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Rapha en GORE-TEX slaan handen ineen

Geef een reactie

Inloggen