8 oktober 2019 | Michael Kerkhof

Rapha en GORE-TEX slaan handen ineen

Buiten is het weer koud en guur. De korte broek hebben we ingeruild voor een lange broek en de korte mouwen zijn vervangen door shirts met lange mouwen of zelfs warme jassen. Droog blijven is het allerbelangrijkste, dus gaat Rapha samenwerken met GORE-TEX.

Rapha en GORE

Want met GORE-TEX blijf je droog, zo hebben wij eerder al meerdere malen ondervonden. GORE-TEX is het waterproof en ademende materiaal van GORE. “GORE-TEX is een cruciaal ‘ingrediënt’ om kleding waterproof te houden in extreme condities. Wij zijn ervan overtuigd dat Rapha in samenwerking met GORE-TEX de beste waterbestendige jackets op de markt brengt.”

GORE en Rapha brengen drie jackets op de markt. De Pro Team Ligthweight, Pro Team Insulated en Explore Hooded Pullover zijn binnenkort verkrijgbaar. De prijzen zijn wel aan de hoge kant, want de jassen kosten maar liefst €260, €375 en €300…

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Rapha en GORE-TEX slaan handen ineen

Geef een reactie

Inloggen