7 oktober 2019 | Michael Kerkhof

In beeld: Eroica 2019 met Marianne Vos

Zondag werd in Toscane de Eroica verreden. Het heden gecombineerd met het verleden, zo valt de Eroica het beste te omschrijven. Onder de deelnemers bevond zich ook Marianne Vos, die met een worstenhelm en een Amev-petje mee fietste. Annemiek van Vleuten zou aanvankelijk ook meedoen, maar de kersverse wereldkampioene kon door ziekte toch niet deelnemen.

Bekijk hieronder een foto-overzicht (foto’s van Cor Vos). 
Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “In beeld: Eroica 2019 met Marianne Vos

Geef een reactie

Inloggen