7 oktober 2019 | Michael Kerkhof

In beeld: Eroica 2019 met Marianne Vos

Zondag werd in Toscane de Eroica verreden. Het heden gecombineerd met het verleden, zo valt de Eroica het beste te omschrijven. Onder de deelnemers bevond zich ook Marianne Vos, die met een worstenhelm en een Amev-petje mee fietste. Annemiek van Vleuten zou aanvankelijk ook meedoen, maar de kersverse wereldkampioene kon door ziekte toch niet deelnemen.

Bekijk hieronder een foto-overzicht (foto’s van Cor Vos). 
Gerelateerd

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “In beeld: Eroica 2019 met Marianne Vos

Geef een reactie

Inloggen