7 oktober 2019 | fietsredactie

Fiets horloge van Invicta in gelimiteerde oplage

Samen met Invicta hebben we een bijzonder Fiets horloge ontworpen dat in een gelimiteerde oplage van slechts 300 stuks is gemaakt.

In het voortraject hebben diverse ontwerpen de revue gepasseerd. We hebben bijvoorbeeld geprobeerd om de kleuren van de Tour/Giro en de Nederlandse vlag in het design te verwerken. Uiteindelijk is er gekozen voor een wat rustiger design met een donkergrijze achtergrond gebaseerd op asfalt, gecombineerd met een finish lijn en de rode vod (voor de laatste kilometer in de race) aan de wijzer. Aan de subdials van het horloge zijn kettingbladen toegevoegd.

Ook de achterdeksel van het horloge kent meerdere ontwerpen en is uiteindelijk voorzien van de Fiets.nl badge met daarin het nummer.

Kopen met korting

Het horloge heeft een roestvrijstalen horlogekast van 45mm met een grijze wijzerplaat en wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk.
Hij is waterdicht tot 10 bar en komt met 2 jaar garantie in een luxe opbergcase. Alle 300 exemplaren zijn uniek genummerd.

Dit fraaie horloge is nu te koop voor €199,95 ipv €399. Abonnees van Fiets ontvangen nog een extra korting op de Fiets Koersklok, de kortingscode is gedeeld via een brief bij het magazine en een e-mail. Niets ontvangen of code kwijt? Stuur dan een bericht naar redactie@fiets.nl. Het horloge is te koop voor 199,95 euro. Als abonnee betaal je na het invullen van de kortingscode slechts 149,95 euro. Bestellen kan in onze shop via deze link.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen