1 oktober 2019 | Léon van Bon

Léon van Bon test: Specialized S-Works Roubaix SRAM Red eTap AXS

Dit voorjaar werd de nieuwe Specialized Roubaix met veel applaus gelanceerd. Je moet heel goed zoeken om een negatieve review te vinden en de overwinning van Philippe Gilbert in Parijs-Roubaix was de kers op de taart. We zijn een paar maanden verder en het stof is neergedaald. Parijs-Roubaix ligt alweer ver achter ons en toch […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.