6 september 2019 | Rob Meeuwessen

Specialized Fabrieksbezoek Deel 6

Dat er ruimte is voor creatieve ontwikkeling binnen het merk word ons al snel duidelijk. Nagenoeg ieder gangpad in het pand is gevuld met een meterslang fietsenrek. Alle fietsen van werknemers zijn hierin terug te vinden. Soms gewoon ‘een standaard roubaix’ Of een Venge S Works. Maar een groot deel van de fietsen bevat testonderdelen of is op een of andere manier ‘custommade’ De meest bijzondere paintjobs en eigenaardige samenstellingen. Hieronder een kleine greep uit het ‘assortiment’

Een venge geinspireerd op de Martini racekleuren
Ik ben effies ‘AWOL’
Ride it like you Stöhlin it
uh, ja. Aero is everything zeker? Ook bij een Ebike.
Geen idee wat hier de bedoeling van was.

Het terrein rondom het hoofdgebouw staat vol opvallende verschijningen.

Wat te denken van een retrobus,
 Robert Egger zijn herbouwde BMW

Behoorlijk wat werknemers wonen gedurende werkweek op de parkeerplaats. Lekker goedkoop.
En zo kun je in de avond lekker even skateboarden
Of een rondje op de gloednieuwe pumptrack

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen