5 september 2019 | Edwin Haan

Fietskunst van industrieel designer Daniel Gunnarson aka LocalBikeChop

Daniel Gunnarsson, een industrieel designer uit Stockholm, heeft net als wij een grote voorliefde voor de fiets. Zelf zegt hij hier over: ‘I design everything, but bicycles has stolen my heart’.

Met regelmaat laat hij de fietswereld genieten van zijn digitale creaties. Het knappe is dat, hoe vergezocht soms ook, alles er uit ziet alsof het morgen in de winkel kan staan. En op veel van zijn creaties zou ik met liefde een rondje rijden. Een kleine samenvatting van zijn werk vind je hieronder, we kregen toestemming wat foto’s te gebruiken. In de foto hierboven zijn versie van Cannondale’s SuperSix in een Monstercross uitvoering. Gelijk uitbrengen!

Zijn complete oeuvre kun je zelf bekijken via zijn Instagram account. En als je dan toch bezig bent, volg ons eigen @Fietsmagazine account ook even 😊
Als Daniel zijn zin krijgt komt deze 3T met 36″(!) wielen snel op de markt.


Een Canyon met Lauf vork, Grail stuur en mtb-frame, helemaal niet gek, toch?


Als Renault een tt-machine zou maken…..volgens Daniel.


Vette wielen in een Look met upsidedown vork.


Ook voor het maken van fraaie onderdelen draait deze designer zijn hand niet om.


Een remake van de Salsa Dos Niner, inclusief Lauf Trail vork.

Op Insta vind je nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen